maandag 4 februari 2013

Goede voornemens

Een nieuw jaar, een nieuwe start en uiteraard goede voornemens. Ik had er maar 1. Ik zeg had omdat ik mijn voornemen reeds heb uitgevoerd. Ik heb mezelf leren breien! 

Je zal me nog niet direct aan een trui zien beginnen, maar de basis heb ik in ieder geval onder de knie. Kijk maar. Enkel het sjaaltje, de knuffel zelf is uiteraard gehaakt.Konijn is ook meteen m'n eerst haakproject/ontwerp van dit jaar geweest. 

Voor de rest heb ik uiteraard niet stil gezeten sinds september, integendeel. Ik was zo druk met haken en ontwerpen, dat er gewoon geen tijd over was om te bloggen. 

Veel babycadeautjes (tante worden is een grote verantwoordelijkheid) en veel kerstversiering voor mijn allereerste marktje. Er waren er ook nog andere dingen uiteraard, maar dit waren de belangrijkste.


Daardoor heb ik helaas wat minder kunnen doen voor het goede doel, maar de doos staat in ieder geval al klaar om weer gevuld te worden. Ik heb ook al mijn hobbyspullen gereorganiseerd en heb heel veel plannen en ideeën voor dit jaar.

Ik probeer nog een systeem uit te dokteren om alles wat beter te organiseren en te plannen, want ik heb best veel onafgewerkte zaken en teveel dingen die ik moet/ wil maken. Tips zijn welkom! 


2 opmerkingen:

 1. Veel succes met het breien!!
  Ik kan je helaas geen goede tips geven om alles beter te organiseren... ik haak momenteel een olifant, een kat, een monstertje én een tijger... en dan al die haakwerkjes die nog in elkaar moeten gezet worden... beetje chaos, maar ja, er zijn zoveel leuke knuffels om te maken hé! :)

  Groetjes, Saskia & Poekie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Angela wat maak jij leuke dingen zeg ik heb enkele van je gemaakt zijn super leuk
  en hoop meer van je te horen en te zien
  groetjes nietje

  BeantwoordenVerwijderen